top of page

De ce sa închiriezi o autorulotă pentru vacanța ta?

De ce să închiriezi o autorulotă pentru vacanța ta? Poate pentru a te bucura de o libertate de neegalat, în termeni proprii, camping fără montat sau demontat de cort sau saltele de umflat. Vei călători în cel mai confortabil mod non-conformist. Așadar, mergi mai departe și începe să îți planifici vacanța!

Creați-vă propriul itinerar!



Într-o autorulotă, puteți merge aproape oriunde. Puteți petrece câteva zile făcând drumeții în munți, apoi să vă bucurați de o călătorie la plajă, completând confortul de acasă la fiecare oprire. Fiecare Parc Național poate fi vizitat cu „pat personal și mic dejun la purtător„.

Și nu uitați să vă mai abateți din când în când de la drum, dar nu prea mult, să nu vă rătăciți. Uneori, acei câțiva kilometri în plus în care credeți că vă puteți pierde, ar putea duce la descoperirea celor mai bine „ascunse„ locații de vis (*atenție, asigurați-vă că aveți metode sigure de revenire la drumul principal) golfuri, sau drumeții „secrete„ pe care nu le veți găsi niciodată într-o hartă sau broșură turistică.

Nu lăsați rezervările să vă împiedice !

Hotelurile sunt frumoase, dar te ancorează într-un singur loc. Și nu sunt cel mai aventuros și spontan mod de a călători.

Autorulota este echipată cu un pat comod, astfel încât nu va trebui să îți sacrifici confortul. Acum, somnul devine o parte plăcută a experienței de călătorie. Când ziua a devenit într-un final prea lungă, poți pur și simplu să tragi „pe dreapta„ și să moțăi. Fiecare autorulotă are perdele care pot fi trase peste ferestre, astfel încât să puteți obține intimitate și/sau, o lumină mai slabă. Dimineața, porniți motorul și mergeți oriunde vă duce gândul.

Unul dintre avantajele menționate de clienții noștri, legate de „vacanța pe roți„ e acela că nu este nevoie să împachetezi toate lucrurile atunci când e cazul să pornești la drum. Iar dacă există vreme rea în viitorul apropiat, vă puteți îndrepta cu ușurință spre cer mai însorit.

Scopul devine călătoria, iar destinația este premiul cel mare!

Fie că sunteți în căutarea vârfurilor montane, a cascadelor, a răsăritului pe plajă sau a tuturor celor de mai sus, asigurați-vă că telefonul are suficientă memorie și bateria externă este încărcată (iar dacă nu porturile USB din autorulotă vă pot ajuta), deoarece veți face poză după poză.

Ești gata de călătorie? De necunoscut?

Pentru întrebări, numerele noastre sunt: 0773 378 224 / 0771 166 348.

bottom of page