top of page

Despre

Închirieri autorulote București și Ilfov

Livrare express în toată țara

Vehicule de ultimă generaţie

Noi, la BestCampers, nu punem la dispoziția clientului orice model de autorulotă, astfel fiecare unitate este personalizată la specificațiile noastre exigente pentru a fi cât mai sigură, confortabilă și cât mai fiabilă posibil.

 

Clienții noștri tind să conducă în locuri îndepărtate, așa că vrem să fim siguri că o pot face în siguranță și confort. În fiecare an adăugăm vehicule noi în flota noastră, făcând actualizări și modificări ale designului și al materialelor pe baza feedback-ului clienților. Acest lucru duce la introducerea multor caracteristici de siguranță, sau de utilizare optimă și facilă, pentru modelele noastre.

2039e62b-4c38-4cdf-8040-65599ad001fe.jfif
2.jpeg

Fiabilitate

Conducerea unei autorulote închiriate ar putea părea intimidantă la început, dar vehiculele BestCampers sunt de fapt foarte simplu (și distractiv) de utilizat, în special cu echipa noastră de asistență de încredere. Când ajungeți la BestCampers pentru a vă ridica vehiculul, vă vom ghida pas cu pas în caracteristicile mașinii, utilizarea conformă și maximizarea confortului.

 

Vă vom răspunde la orice întrebări aveți, asigurându-ne că vă simțiți încrezători înainte de a porni la drum. De asemenea, la secțiunea „Destinații„ a site-ului, lucrăm continuu pentru a vă oferi locații noi și captivante de campare.

Desigur, dacă trebuie să discutați cu o persoană reală pentru închirieri autorulote în Bucuresti și Ilfov, ne puteți suna 24/7 la linia noastră de asistență a călătorului, 0773378224 sau  0771166348

Fondator BestCampers

Persuasivă, nonconformistă, neconvențională.
 

Teșoi Oana Adriana: mamă, soție și antreprenor:
După o experiență de 13 ani în sistemul bancar, un soț și doi copii, au urmat 3 ani de antreprenoriat pe produse și servicii de automatizarea nevoilor și managementul timpului.
 

Pe scurt, tot ce m-a învățat experiența de angajat ca nevoi, am automatizat după ce am intrat în antreprenoriat.
 

Și pentru că, pe lista de To Do avem și vacanțele, am gândit fix genul de vacanță neconvențional, care îți poate oferi independență, libertate de decizie și o nouă panoramă, în fiecare zi!
 

Cum? Cu Bestcampers.ro

OanaTesoi.jpeg
Ce spun clienții
bottom of page