top of page

Autorulote de lux sau autorulote de top

După cum știți autorulotele BestCampers sunt autorulote noi începand cu anul 2022. Aceste autorulote pot fi considerate autorulote de top pentru că beneficiază de cele mai moderne echipamente, motoare fiabile care consumă extrem de puțin comparativ cu raportul greutate/consum al autoturismelor.


De ce nu spunem că avem autorulote de lux? pentru că închirierea unei autorulote de lux este mult mai mult costisitoare, iar diferențele dintre dotări nu sunt semnificative. De exemplu, o autorulotă de lux are un sistem multimedia ultimul tip, bucătărie cu frigider în două uși și un design interior de lux.


O autorulotă de top, este o autorulotă cu un desing modern, confort sporit, fiabilitate conform zilelor noastre, mai exact anul 2022. Prin închirierea unei autorulote de top te asiguri ca vacanța ta se va desfășura așa cum îți dorești.

Diferențiatori între o autorulotă nouă și una cu 3-5, poate chiar mai mulți ani de inchiriere:

-tehnologia evoluează de la an la an în mod fulger. Exemplu: toate modelele bestcampers.ro au panouri solare. Energie verde. Mai mult, există panou de control digital, foarte ușor de folosit, intuitiv.

-utilarea mașinilor poate fi diferită de la an la an, pe același model.

-dimensiunea frigiderului, a congelatorului și chiar a spațiilor de depozitare poate fi configurată diferit. De la an la an, toate acestea sunt îmbunătățite.

-consumul poate să difere în funcție de vechimea mașinii

-după o perioadă, pentru orice model de mașină, încep să se înlocuiască anumite piese. Și probabil că nu ne dorim să se întâmple fix în vacanța mult dorită. Cu o mașină nouă, șansele să se întâmple sunt aproape de zero.


Închiriază o autorulotă nouă ca să călătorești fără griji, în deplină libertate, confort, siguranță, bucurându-te de peisajele mirifice ale naturii.


Închiriază o autorulotă de top de la BestCampers, și bucură-te de frumusețea naturii!








bottom of page