top of page

Promoții

Primul pas spre vacanța ta pe roți este să faci rezervarea pentru autorulota preferată.

Vacanță Crăciun 

Știai că la noi în țară, da la noi în România poți să îți petreci sărbătorile de iarnă într-un mod inedit cu aceleași condiții ca la hotel? În vacanță ta de iarnă îți poți petrece sărbătorile de Crăciun cu o autorulotă de lux și să schimbi panorama în fiecare zi dacă îți face plăcere.

Cu autorulotele noastre modele 2021 și 2022 beneficiezi de 5 și 6 locuri ,, de cazare” trei paturi, bucătărie și baie complet utilate, și pentru serviciul all inclusive te vom surprinde plăcut cu un chef bucătar Thermomix care gătește pentru tine și ionizator de apă Kangen. Doi roboți de top care vor transforma vacanța ta într-un all inclusive la un preț corect acolo unde îți face ție plăcere și te lasă vremea să te bucuri. Se strică vremea nici o problemă plătești în camping exact cât ai stat, te urci la volan și schimbi locația, pentru că da, atunci când mergi cu autorulota în camping-urile din Europa nu ai obligativitatea să plătești sau să stai minim 3 nopți, atât cât stai atât plătești. În România avem camping-uri complet utilate cu restaurant, masă de Crăciun/Revelion meniu tradițional și tot ce ai nevoie pentru ați petrece sărbătorile în confort și distracție.

Oferta Inchiriere Autorulota Craciun.png
Oferta Inchiriere Autorulota Vacanta Ski.png

Vacanță ski

Știai că mai avem o bucățică de vacanță a copiilor până pe 8 ianuarie și mai avem încă o vacanță în februarie. Acestea fiind spuse hai să îți arăt avantajul de a merge în vacanță la ski cu autorulota. Nu trebuie să îți sacrifici vacanța, exemplu: plătești minim 3 nopți (este obligatoriu la un hotel lângă pârtie) sau poți plăti chiar o săptămâna la un hotel pentru o vacanță la ski și neașteptat observi că nu ai suficientă zăpadă nici măcar cu tunurile de zăpadă artificială.

 

Ce poți să faci atunci când ești cu autorulota, fie că parchezi într-o parcare fie că, campezi într-un camping lângă pârtia de ski, plătești atât cât stai, nu există obligativitate de minim 3 nopți. Așadar observi că nu poți skia pe pârtia respectivă, nici o problema te urci la volan și schimbi destinația către o nouă pârtie de ski.

 

Te invit să rezervi cât mai curând vacanța ta la ski pentru că locurile sunt limitate.

Happy New Year

Știai că la noi în țară, da la noi în România poți să îți petreci sărbătorile de iarnă într-un mod inedit cu aceleași condiții ca la hotel? În vacanța ta de iarnă îți poți petrece sărbătorile de Revelion cu o autorulotă de lux și să schimbi panorama în fiecare zi dacă îți face plăcere.

 

Cu autorulotele noastre modele 2021 și 2022 beneficiezi de 5 și 6 locuri ,, de cazare” trei paturi, bucătărie și baie complet utilate, și pentru serviciul all inclusive te vom surprinde plăcut cu un chef bucătar Thermomix care gătește pentru tine și ionizator de apă Kangen. Doi roboți de top care vor transforma vacanța ta într-un all inclusive la un preț corect și acolo unde îți face ție plăcere și te lasă vremea să te bucuri. Se strică vremea nici o problema plătești în camping exact cât ai stat, te urci la volan și schimbi locația, pentru că da, atunci când mergi cu autorulota în camping-urile din Europa nu ai obligativitatea să plătești sau să stai minim 3 nopți, atât cât stai atât plătești. În România avem campinguri complet utilate cu restaurant, masă de Crăciun/Revelion meniu tradițional și tot ce ai nevoie pentru ați petrece sărbătorile în confort și distracție.

Oferta Inchiriere Autorulota Revelion.png
bottom of page